ضرورت جداسازی بیمارستان‌های کرونایی از غیرکرونایی

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نشست مجازی رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور تفکیک بیمارستان‌های کرونایی از غیر کرونایی و توزیع داروی رمدسیویر در بیمارستان‌ها و توسط پزشک مختصص را مهم‌ترین دستورالعمل مطرح کرد.

به گرارش ورامین تدبیر ، آقای دکتر سعید نمکی صبح امروز در دومین نشست مجازی رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور که در سالن وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی برگزار شد ضمن تقدیر از عملکرد کادر درمانی و پزشکی بیمارستان‌های سراسر کشور گفت: ایام سختی را کادر درمانی می‌گذرانند و من شاهد هستم که برای نمونه برای دریافت یک دستگاه اکسیژن ساز چه لحظات طوفانی را کادر پزشکی پشت سر می‌گذارند.
وی افزود: من به عنوان یک سرباز کوچک دست شما کادر درمانی را می‌بوسم و شاهد شرایط سخت و گاهی حتی بی مهری نسبت به شما را می‌بینم که تمام این مسائل باید به خدا سپرده شود.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در این شرایط هر کاری از دستمان بر می‌آید باید انجام دهیم و نباید کوتاهی کنیم گفت: این ایام در تاریخ سرزمین ما می‌ماند و ما باید بتوانیم با همان شعار روز اول «کرونا را به مدد الهی شکست می‌دهیم» با همدلی و قدرت همه بتوانیم کرونا را شکست دهیم.
آقای دکتر نمکی در ادامه ضمن بیان و اشاره به آمار‌هایی از روز‌های اول شیوع ویروس کرونا و مرگ هموطنان افزود: بر اساس آمار‌های منتشر شده در روز‌های اول در قم و گیلان شاهد شیوع ویروس کرونا، مرگ و بستری هموطنان بودیم که آمار‌ها نشان می‌دهد میزان بستری و مرگ مردم در استان‌های قم و گیلان در روز‌های اول دوشادوش یکدیگر بوده و ما امروز توانستیم با این تمهیدات میزان مرگ را کاهش دهیم البته بعد از آمار‌های روز‌های اول و در روز‌های اخیر شاهد زیاد شدن مرگ و میر و بستری شدن در استان‌هایی مانند مازندران هستیم که باید این را هم پشت سر بگذاریم و نیازمند همدلی مردم هستیم و امیدواریم با همدلی مردم مرگ‌های ناشی از این ویروس را دو رقمی کنیم.
وی گفت: باید مراکز سرپایی ۱۶ ساعته در دانشگاه‌ها افزایش پیدا کند، در مرحله اول موفق شدیم در کنار آموزش فاصله گذاری را اجرا کنیم.
آقای دکتر نمکی تأکید کرد: افزایش مراکز ۱۶ ساعته، اطلاع رسانی توسط سامانه‌ها و رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی با همدلی مردم باید توسعه پیدا کند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه گروه‌هایی که در سنین سالمندی قرار دارند و بیماری‌های زمینه‌ای دارند باید برنامه‌های مفصلی برای آن‌ها اجرا شود، گفت: سالمندان باید شناسایی شود و رساندن دارو به منازل و طبابت از راه دور باید اجرا شود همچنین بیمارستان‌های کرونایی از غیر کرونایی باید جدا شود تا بیماران غیر کرونایی مدت زیادی در صف خدمت قرار نگیرند البته در برخی از استان‌ها مانند استان بوشهر که یک بیمارستان دارد باید بیمارستان‌های بیشتری اضافه شود.
وی تأکید کرد: افزایش تولید دستگاه اکسیژن ساز جزو اولویت‌ها قرار گرفت و در این راستا با وزیر دفاع صحبت شده است تا ما هر چه زودتر بتوانیم دستگاه اکسیژن ساز بیشتری تولید کنیم.
آقای دکتر نمکی با بیان اینکه ساماندهی نیروی انسانی کار بزرگی است که صورت گرفت گفت: پرستاران و کادر درمانی ما با معوقات ۱۰ تا ۱۵ ماهه، بیمارستان و بیماران را ترک نکردند و ما می‌خواهیم برای حفاظت از این کارکنان همه چیز فراهم شود.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: پرستاران ترم آخر از مرداد وارد مراکز کار خود می‌شوند و حداقل حقوق را دریافت می‌کنند ضمن ان که طرحی نیز برای تکمیل نیروی انسانی در نظر گرفته است.
وی با بیان اینکه امسال می‌خواهیم ۱۰ هزار تخت بیمارستانی اضافه کنیم گفت: باید کمبود تخت در مراکز بیمارستانی جبران شود البته از توسعه زیرساخت‌های بیمارستانی نیز نباید غافل شویم.
آقای دکتر نمکی در ادامه در خصوص توزیع داروی رمدسیویر افزود: دیروز این دارو توزیع شد توزیع این دارو فقط در بیمارستان‌ها و فقط توسط پزشک متخصص باید انجام شود و حتی هر داروی جدید دیگری که توزیع می‌شود باید به شکل علمی و مناسب در اختیار بیمارستان‌ها قرار گیرد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه نباید از اجرای شیوه نامه‌های بهداشتی حتی یک روز هم غافل شویم گفت: بیمارستان‌های کرونا از غیرکرونا باید جدا شود و برای بیماران خاص نیز باید مراکز خاصی تعیین شود.
آقای دکتر نمکی افزود: باید مشکلات سیستم آی تی کشور و شبکه کامپیوتری و اطلاع رسانی هر چه سریعتر برطرف شود.

آمده ایم تا رنج مردم را جارو کنیم

وزیر بهداشت گفت: در شرایطی که عده ای دنبال پارو کردن پول هستند، ما به دنبال جارو کردن رنج مردم هستیم.

دکتر سعید نمکی با قدردانی مجدد از مدافعان سلامت در سراسر کشور ، افزود: در راه خدمت به مردم در شرایط کرونا با خدا معامله کرده ایم.

وی خاطر نشان کرد: در شرایطی که این روزها گروهی در پای تهویه های مطبوع لمیده اند، همکاران ما بر پای تخت بیماران خمیده اند.

وزیر بهداشت با تاکید بر ادامه مسیر مقابله با کرونا گفت: در این مسیر از هیچ کاری کوتاهی نخواهیم کرد.

این خبر را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید:

پاسخی بگذارید

دو × سه =

Top