اولین جلسه کارگروه آردو نان شهرستان ورامین در سال ۱۴۰۰ برگزار شد
به گزارش پایگاه خبری ورامین تدبیر،این جلسه با ریاست اداره صمت و حضورکلیه اعضای کارگروه تخصصی آرد ونان در محل اداره صنعت ، معدن وتجارت برگزار گردید.
در ابتدا میرزایی ریاست اداره صنعت ، معدن وتجارت مشکلات آرد و نان واحدهای نانوایی شهرستان را مطرح نمود و اظهار داشت : متصدیان واحدهای نانوایی با توجه به شیوع موج چهارم کرونا علاوه بر داشتن گواهی فعالیت و کارت بهداشت باید نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی حساسیت بیشتری داشته باشند و محل کار خود را روزانه ضدعفونی نمایند .
وی با بیان اینکه بازرسی های مستمر در ایام ماه مبارک رمضان در دو شیفت صبح و عصر از نانواییها برای پخت نان با کیفیت صورت می پذیرد گفت: گشت های مشترک بازرسی و نظارت با حضور بازرسان این اداره و اتاق اصناف با همکاری کارشناسان شبکه بهداشت و درمان در جهت رعایت کیفیت پخت نان، کمیت ، رعایت دستورالعمل های بهداشتی و … صورت می پذیرد .
میرزایی تصریح کرد : نانوایان با توجه به شروع ایام ماه مبارک رمضان نسبت به رعایت ساعات پخت نان طبق زمان اعلامی از سوی اتحادیه مربوطه اقدام نمایند .
در ادامه جلسه نیز به درخواست های متقاضیان واحد های نانوایی درجهت تغییرات درنوع پخت ، جابه جایی ، افزایش سهمیه آرد و … پرداخته شد.
در پایان جلسه پس از بحث و تبادل نظر بین اعضای کارگروه ، تصمیماتی در قالب مصوبات اتخاذ گردید .