اهتمام ویژه بر انجام اقدامات لازم برای رعایت پروتکل های بهداشتی توسط نانوایی ها

دومین جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان ورامین در سال ۱۴۰۰ با ریاست اداره صمت و حضورکلیه اعضای کارگروه تخصصی آرد ونان در محل اداره صنعت ، معدن وتجارت برگزار گردید.

به گزارش پایگاه خبری ورامین تدبیر، در ابتدا این جلسه میرزایی ریاست اداره صنعت ، معدن وتجارت مشکلات آرد و نان واحدهای نانوایی شهرستان را مطرح نمود و اظهار داشت : نانوایی ها یکی از مشاغلی است که با سلامت مردم در ارتباط هستند و لذا اهتمام ویژه بر انجام اقدامات لازم برای رعایت پروتکل های بهداشتی توسط نانوایی ها و همچنین نظارت شبکه بهداشت و درمان، اتاق اصناف و اتحادیه صنفی در این موضوع بسیار ضروری و حیاتی است و باید نانوایی هایی که همه موارد را رعایت می‌کنند، تشویق شده و با سایر نانوایی‌ها نیز برخورد قانونی لازم صورت گیرد.

در ادامه و پس از تبادل نظر حاضران مقرر شد، طرح تشدید نظارت های مشترک از وضعیت نانوایی ها در خصوص جلوگیری از عرضه خارج از شبکه آرد، کم فروشی و گرانفروشی ، مسائل بهداشتی با محوریت گروه برنامه ریزی فرمانداری اجرا و نتیجه به کارگروه ارائه شود همچنین در راستای افزایش کنترل و نظارت برعملکرد نانوایی‌ها و توزیع عادلانه آرد موضوع رصد میزان مصرف آن توسط اتحادیه مورد بررسی قرار گیرد .
همچنین همکاری شبکه بهداشت و درمان با اداره صمت و اتاق اصناف نسبت به تشدید نظارت‌ها بر اجرای رعایت کامل پروتکل های بهداشتی ، اعمال محدودیت‌های کاهش سهمیه طی ۳ مرحله برای نانوایی هایی که تخلفات صنفی به ویژه در زمینه های کم فروشی و گرانفروشی را مرتکب می شوند با نظر کمیته کارشناسی آرد و نان مورد تاکید قرار گرفت .

این خبر را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید:

پاسخی بگذارید

شانزده − چهار =

Top