آغاز برداشت خیار و گوجه در ورامین

سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان ورامین گفت: برداشت محصولات سبزی و صیفی شامل خیار، گوجه، فلفل و بادمجان از اراضی کشاورزی و گلخانه‌های ورامین آغاز شد.

محسن بنائیان روز پنجشنبه گفت: در سال زراعی جاری ۵۵ هکتار از اراضی کشاورزی ورامین زیر کشت گوجه فرنگی رفته که از این مقدار، ۵۴ هکتار در فضای باز و یک هکتار در گلخانه کشت شده است.
وی افزود: عملکرد برداشت گوجه فرنگی در فضای باز ۵۰ تن در هکتار و در گلخانه ۱۸۰ تن از هر هکتار است و پیش‌بینی می‌شود بیش از ۲ هزار و ۸۸۰ تن محصول از مزارع گوجه‌فرنگی ورامین برداشت شود.
وی اظهار کرد: امسال ۴۹۴ هکتار از گلخانه‌های ورامین زیر کشت خیار رفته که از این میزان، ۴۰۰ هکتار گلخانه فلزی و ۹۴ هکتار گلخانه چوبی است.
بنائیان گفت: عملکرد محصول خیار در گلخانه فلزی ۳۰۰ تن در هکتار و عملکرد این محصول در گلخانه چوبی ۲۰۰ تن در هر هکتار است که پیش‌بینی می‌شود از کل سطح زیرکشت خیار ورامین، ۱۳ هزار و ۸۸۰ تن محصول برداشت شود.
وی افزود: امسال چهار هکتار از اراضی کشاورزی ورامین با عملکرد ۲۰۰ تن زیر کشت فلفل، ۲ هکتار با عملکرد ۱۸۰ تن زیر کشت بادمجان و ۱۲ هکتار با عملکرد ۶۰ تن در هر هکتار زیر کشت توت‌فرهنگی رفته است.
سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان ورامین اظهار کرد: در سال زراعی جاری بیش از هفت هکتار از اراضی گلخانه‌ای ورامین زیر کشت انواع گل از جمله رز و آنتوریوم رفته است و پیش‌بینی می‌شود بیش از ۱۰ میلیون و ۷۰۰ هزار عدد گل شاخه بریده از این مزارع برداشت شود.
ورامین با ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در ۳۵ کیلومتری جنوب‌شرق تهران واقع شده است؛ این شهرستان بیش از ۸۰ هزار هکتار اراضی قابل کشت دارد که به دلیل محدودیت منابع آبی، تنها ۳۸ هزار هکتار آن زیر کشت انواع محصولات زراعی و باغی می‌رود. منبع : ایرنا

این خبر را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید:

پاسخی بگذارید

یک × 1 =

Top