علی‌آباد قشقایی صاحب بزرگترین بوستان روستایی شد

بزرگترین بوستان روستاهای جنوب‌شرق استان تهران در روستای علی‌آباد قشقایی ورامین افتتاح شد

سهیل گلگونفر دهیار روستای علی‌آباد قشقایی در حاشیه آیین جشن افتتاح بوستان بزرگ این روستا به نام «بوستان صیاد» در جمع خبرنگاران گفت : با توجه به این‌که روستای علی‌آباد ورامین از گذشته میزبان بخش زیادی از ایل بزرگ قشقایی بوده، نام نخستین بوستان این روستا به یاد یکی از نام‌آوران این ایل تاریخ‌ساز ، سپهبد شهید صیاد شیرازی، انتخاب شده است.

گلگونفر ضمن تاکید بر ضرورت افزایش سرانه‌های تفریحی و سبز در بین سایر فضاهای روستایی، زمین اجرای طرح این بوستان را پنج هزار مترمربع اعلام کرد و افزود : برای احداث بخش‌های مختلف این بوستان (اعم از مجموعه‌ی بازی، ورزشی و تفریحی) بیش از ۱١.۵میلیارد تومان هزینه شده که یک میلیارد تومان از هزینه‌های تجهیز پارک آن از سوی خیرین روستا تأمین شده است.

دهیار علی‌آباد قشقایی ورامین با اشاره به زمان اجرای پروژه‌ی افزود: عملیات ساخت این بوستان از سال ۱۴۰۲ آغاز شد و بدون وقفه تا مرحله بهره‌برداری ادامه یافت تا پیش از آغاز فصل سرما در سال ۱۴۰۴ در اختیار مردم شریف روستای علی‌آباد و روستاهای هم جوار (باغخواص و حسین‌آبادی دفتری) قرار گیرد.

 

 

این خبر را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید:

پاسخی بگذارید

پنج + 15 =

Top