تولید سالانه ۱۵ هزار تن گوشت قرمز در بخش جوادآباد ورامین

سالانه ۱۵ هزار تن گوشت قرمز در بخش جوادآباد ورامین تولید می‌شود

بخشدار جوادآباد از تولید سالانه ۱۵ هزار تن گوشت قرمز، ۱۶۰ هزار تن شیر خام و ۳۵ میلیون قطعه جوجه اردک در این بخش خبر داد و گفت: جوادآباد با ظرفیت‌های کم‌نظیر در حوزه دامپروری، کشاورزی و صنایع تبدیلی دارد.

به گزارش پایگاه خبری ورامین تدبیر ،مصطفی مرادی، بخشدار جوادآباد شهرستان ورامین ظهر چهارشنبه ٣١ خرداد ١۴٠۴ در جلسه شورای اداری شهرستان با ارائه گزارشی از ظرفیت‌ها و اقدامات انجام‌شده در این بخش اظهار کرد: بخش جوادآباد با ۱۲۹ پارچه آبادی، دارای ۴۰ روستای دارای سکنه و ۳۶ دهیاری فعال است که به صورت مستمر به مردم خدمات ارائه می‌دهند.

وی با اشاره به جایگاه ممتاز این بخش در حوزه دامپروری افزود: در جوادآباد ۲ هزار واحد دامپروری صنعتی و نیمه‌صنعتی فعال است که سالانه ۱۵ هزار تن گوشت قرمز و ۱۶۰ هزار تن شیر خام تولید می‌کنند. همچنین تولید ۳۵ میلیون قطعه جوجه اردک در این منطقه، ۷۵ درصد از تولید کشور را شامل می‌شود.

مرادی ادامه داد: در حوزه کشاورزی، ۲۰ هزار هکتار از اراضی منطقه زیر کشت گندم و جو قرار دارد که سالانه ۵۰ هزار تن محصول برداشت می‌شود؛ این بخش در تولید جو رتبه نخست و در تولید گندم رتبه دوم استان تهران را دارا است، همچنین ۹ هزار هکتار باغ پسته و ۴۰۰ هکتار گلخانه در جوادآباد وجود دارد که رتبه سوم استان در حوزه کشت گلخانه‌ای را به خود اختصاص داده است.

وی از فعالیت ۴۰۰ واحد صنعتی در شهرک‌های صنعتی چرمشهر، سالاریه و ملاآقایی خبر داد و گفت: در این مجموعه‌ها محصولات چرم، نساجی، شیمیایی، غذایی، فلزی و مکمل‌های دامی تولید می‌شود.

همچنین وجود سایت تصویربرداری فضایی سپهر، پادگان‌های سپاه و سامانه‌های پدافندی از دیگر ظرفیت‌های ویژه جوادآباد است.

بخشدار جوادآباد افزود: در سه سال اخیر اقدامات گسترده‌ای در حوزه زیرساخت‌ها انجام شده که از جمله آن می‌توان به اجرای ۶۷ هزار متر مربع آسفالت معابر روستایی، احداث ایستگاه گاز ۵ هزار مترمکعبی در محمدآباد عرب‌ها و تعریض جاده‌های مهم منطقه همچون مسیر جوادآباد–چرمشهر اشاره کرد.

وی همچنین از افتتاح ۶ مدرسه، هوشمندسازی تمامی کلاس‌های درس، ساخت تنها رصدخانه دانش‌آموزی استان تهران در این بخش و راه‌اندازی زمین‌های چمن مصنوعی در روستاهای مختلف خبر داد و گفت: با مشارکت دهیاری‌ها و سپاه، سالن‌های ورزشی جدید نیز تکمیل و به بهره‌برداری رسیده است.

مرادی با اشاره به اجرای طرح‌های توسعه بهداشت و درمان از جمله ساخت ۶ خانه بهداشت، ایجاد کارگاه‌های اشتغال‌زایی، افتتاح ساختمان‌های جدید دهیاری و پیگیری ثبت ملی ۱۵۰ اثر تاریخی، خاطرنشان کرد: در سه سال اخیر ۱۶ طرح هادی روستایی به‌روزرسانی و ابلاغ شده و اقدامات برای تصویب سه طرح دیگر در دست انجام است.

وی در پایان با بیان اینکه جمعیت بخش جوادآباد ۳۶ هزار نفر است، افزود: حل مشکل ۲۰ ساله تأمین آب شرب منطقه با احداث چهار مخزن زمینی بتنی، توسعه صنایع تبدیلی، جذب سرمایه‌گذار، توجه به ظرفیت گردشگری کویر و ایجاد راه‌های جدید از مهم‌ترین اولویت‌های آینده بخش جوادآباد است.

این خبر را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید:

پاسخی بگذارید

5 × 5 =

Top